Дневен хороскоп за 9 декември 2022, петък

© Pixabay.com

Овен

През този ден потиснете желанието си да купите всичко, което Ви попадне пред очите. Най-добре не излизайте от вкъщи или, ако се налага, не взимайте голяма сума пари със себе си. По-късно ще разберете, че е било за добро. В края на деня ще Ви зарадват с положителна новина.

Телец

Днес разбирате, че изпълнението на желанията не винаги води към щастието. Понякога самите Вие не можете точно да определите какво Ви е нужно. Възможно е отношенията на съпрузите да бъдат подложени на изпитание. Днес Ви очаква обикновен трудов ден. Същественото положение на нещата съответства на Вашите представи и разбирания. Вашият труд скоро носи добри резултати.

Близнаци

Днес денят може да Ви се стори скучен, но вечерта ситуацията ще се промени. Така че това, от което ще имате нужда днес, е повече търпение. Не прекалявайте с алкохола. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки, ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност.

Рак

В личния Ви живот се появява издигане на по-високо ниво. В семейните отношения проявявате търпимост и самообладание. Нестандартният подход към работата във всяка дейност, дори и рискованата, завършва успешно. Възможно е търговските сделки и сключените договори да донесат печалба.

Лъв

През днешния ден ще отбележите началото на празничен период за Вас. Недейте се отпуска много – може да Ви изиграе лоша шега. Добре свършената работа от последните дни ще Ви даде сериозно предимство пред останалите. Възползвайте се максимално.

Дева

На мнозина може да се стори, че страничните вмешателства в личния им живот ги лишават от свободата на действие и правото на избор. Може да започнете ремонт у дома, да правите размествания и да придобивате недвижим имоти. Начинанията Ви намират поддръжка. Използвайте благоприятния момент за реализиране на планове, наврени под миндера. Бъдете предпазливи – може да загубите пари, давайки ги назаем на ненадежден човек.

Везни

Днес денят обещава изпълнението на желания, за които дори сте забравили. Това може да Ви потопи в меланхолия. Не ѝ отделяйте прекалено много време. Ще се въздържите от спонтанни покупки и скоро ще разберете, че е имало защо.

Скорпион

Жизненият Ви потенциал е на високо ниво. Усилва се Вашата сексуалност и привлекателност, което може да доведе до хармонична и щедра любов. Днес се радвате на творчески пориви и тяхната реализация Ви носи успех. Може да достигнете до ново признание, за което само сте мечтали. Добър ден за колективни занимания и общуване.

Стрелец

Петък ще сблъска много от Вас с нови преживявания. Бъдете активни в спорта. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Ако е възможно, отложете присъствието си на работното място.

Козирог

Отдайте се на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Днешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим.

Водолей

В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта.

Риби

Имайки проницателно и интуитивно мислене, интересувайки се от тайните и скритите неща Вие съумявате да се доберете до истина, която е недостъпна за другите. Сега Вие повече слушате и наблюдавате, отколкото говорите. Възможен е силен интерес към психологическите и криминални разследвания.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе