За поредна година Дома за стари хора в Алфатар получи дарение за Никулден

За поредна година по случай Никулден Николай Господинов – дългогодишен приятел на община Алфатар дари на Дом за стари хора гр. Алфатар, Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с психични разстройства № 1, № 2 и № 3 50 кг. шаран. Г-н Господинов пожела на всички да са здрави, много години да празнуват заедно и да намират сили да посрещнат всеки нов ден с усмивка.

От своя страна потребителите на социалните услуги изразиха своята признателност и искрена благодарност за предоставеното дарение, с което празника ще бъде по-хубав. Пожелаха му здраве, мир, любов и хармония в семейството му. Личния си празник да отпразнува с най-близките и обичани хора.

Кметът на община Алфатар Д-р Янка Господинова от свое име и от името на ръководството на социалните услуги благодари за щедрото дарение, за проявения жест на добротворство, за примера, който дава на всички. Пожела му в навечерието на светлите Рождественски празници здраве, професионална устойчивост пред предизвикателствата на времето, лично щастие, да съхранява своята вяра в доброто и да я предава на хората около него.

За поредна година по случай Никулден Николай Господинов – дългогодишен приятел на община Алфатар дари на Дом за стари…

Posted by Община Алфатар on Tuesday, December 6, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе