Емили Джамбазова и нейният музикален педагог г-жа Бонка Скорчелиева с благодарност към ръководството на Община Силистра

Емили Джамбазова и г-жа Бонка Скорчелиева бяха гости в Община Силистра на кмета- д-р Юлиян Найденов и г-жа Мария Недялкова –зам.-кмет „Хуманитарни дейности“.

По време на срещата Емили сподели своите вълнения от изявата си на голямата международна сцена в състезателните дни, възхищението си от професионализма на екипите и силната конкуренция в Берлин, Германия. Тя разкри желанието си да продължи да изучава музика в престижен български университет и да пее. От своя страна д-р Найденов и г-жа Недялкова изразиха благодарността си към г-жа Бонка Скорчелиева, която е музикален педагог и ръководител на Музикална студия“До Ре Ми“, една школа с традиции в областта на музиката.

Да припомним, че най- голямата и престижна награда „Гран При“ тази година по време на конкурса „Дунавски звезди“ бе присъдена на Емили Джамбазова, ученичка в ПМГ „Св. Климент Охридски“. Емили бележи настоящата година с много награди: Първа награда за Поп песен в Деветото издание на Международния конкурс „Звукът на времето“ във В. Търново, но най- високото отличие Емили донесе преди дни в Силистра за радост на всички почитатели от 21 – вото издание на престижния Международен конкурс EURO POP CONTEST – BERLINER PERLE – Германия, където тя се класира на призовото Трето място и бе удостоена с купа, медал, диплом и парична премия от авторитетното международно жури.

Кметът на Община- Силистра д-р Юлиян Найденов, г-жа Мария Недялкова, председателят на ОбС д-р Мария Димитрова, общинските съветници и силистренската общественост желаем много успехи за талантливата Емили и г-жа Скорчелиева.

Емили Джамбазова и нейният музикален педагог г-жа Бонка Скорчелиева с благодарност към ръководството на Община Силистра…

Posted by Община Силистра on Monday, December 5, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе