Първа копка на ремонта на стадион „Луи Айер“

Основната задача на инвестиционния проект „Ремонт на стадион „Луй Айер“ е да се изгради автоматизирана поливна и дренажна система на футболното игрище, да се подмени настилката на лекоатлетическата писта, с лекоатлетическа ИААФ настилка, да се изградят два тенис корта с акрилна настилка за спортни дейности, да се изгради игрище за футбол на малки вратички с настилка от изкуствена трева, да се направи ремонт на сградата от източната страна на стадиона, която трябва да се приведе в съответствие със съвременните норми в строителството, да се осигури добър естетически вид и да отговарят на санитарните норми. Същевременно ще се подменят 2000 бр. /две хиляди броя/ седалки, като се възстановят настилките около тях, и ще се освежи централния вход на стадиона.

Предстои ремонт или подмяна на водопроводната, канализационната и електрическата инсталации, както и вътрешни ремонти на сградите, изразяващи се в:
• Подмяна на неподменена дограма, спомагателни и съпътстващи дейности;
• Хидроизолация по покриви, тераси, спомагателни и съпътстващи дейности;
• Електрическа инсталация, спомагателни и съпътстващи дейности, които включват и подмяна на електрическите инсталации за осветление и контакти според новите стандарти, потребности и изисквания в строителството;
• Водопровод и канализация, спомагателни и съпътстващи дейности – подмяна на вътрешна водопроводна и канализационна мрежа;
• Вътрешни ремонти;
• Възстановяване на обрушени участъци и освежаване на фасадата.
• Общата стойност на проекта е 1600 000 лв. с ДДС, средствата са осигурени с Постановление на МС 360/10.12.2020г. изменено с ПМС 18 от 21г.

Първа копка на ремонта на стадион "Луи Айер"Основната задача на инвестиционния проект „Ремонт на стадион „Луй Айер“ е…

Posted by Д-р Юлиян Найденов on Thursday, October 27, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе