Дневен хороскоп за 5 август 2022, петък

© Pixabay.com

Овен

Днес финансовото Ви състояние ще е нестабилно. Дръжте се в правия път. Добрите идеи днес ще бъдат не само Ваша заслуга и трябва да признаете постиженията и на околните. Добрата дума от Вашата уста има особена стойност, така че не се въздържайте да я изкажете.

Телец

Петък ще внесе известно вълнение сред представителите на зодия Телец. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Близнаци

За здравето Ви е важно състояние на покой и вътрешна стабилност. Сърдечната дейност и кръвоносните съдове са уязвими сега. Избягвайте физическо претоварване, прекомерно вълнение. Яжте прости, но добре приготвени храни. В стресови ситуации чаша вино може да бъде от полза. Възможни са сърдечни аритмии и промени в кръвното налягане.

Рак

Тези, които работят с деца, младежи и се занимават с изкуство, благотворителност и организация на развлечения, през този ден изпитват истинска наслада от работата си. В отношенията Ви с любимия човек е възможна хармония. Вероятно в семейния Ви живот настъпва забележително събитие. Заплашващите Ви финансови неприятности може и да Ви заобиколят.

Лъв

Петък ще сблъска много от представителите на Лъв с нови преживявания. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Днешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти.

Дева

Днес сте с променливо настроение. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки.

Везни

Петък ще внесе известно вълнение сред представителите на зодия Везни. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Скорпион

Твърде е дълъг списъкът със задачи, които имате да свършите, но позитивната Ви нагласа ще помогне да се справите с всички тях бързо, лесно и енергично. След това трябва да намерите достатъчно време, за да се отпуснете и да почивате.

Стрелец

Нарастващият жизнен потенциал може положително да повлияе върху Вашия личен живот. Звездите са готови да Ви помогнат да постигнете реализацията на вашите честолюбиви замисли и идеи.

Козирог

Петък е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Работата на партньорски начала днес определено няма да Ви се отдава. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Водолей

Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от представителите на зодия Водолей. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Необвързаните представители може да срещнат нова любов.

Риби

Днес просто не сте в настроение да правите нищо. Трябва да възвърнете самоувереността и оптимизма си, в противен случай всичко, което ще постигнете, ще бъде напразно. Наистина трябва да се отпуснете малко.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе