Децата от Летен клуб „Театър и приключения“ се срещната с актьорите от ДКТ – Силистра

Децата от Летен клуб „Театър и приключения“ стартираха с вълнуваща среща с актьорите от Драматично-куклен театър-Силистра с директор Златина Станева…Да се качи на истинска сцена дете и да покаже таланта си пред истински актьори с опит и слава- е отговорност, но когато много искаш една мечта- не е трудно да я постигнеш!

Малките артисти показаха дарбата си пред две журита- едно на професионалните артисти и второ- на добротворците! – господата Пламен Маринов-„Везни-55″, адвокат Константин Стоилов и г-жа Маргарита Любомирова-сърцето на НЧ“Доростол“- Силистра, а и пред гости и родители…Наградите взеха най- талантливите!- най-малките : Анна Жекова- на 7 години и Иван Енев-на 8 години…Награди получиха и по-големите техни приятели от Силистра и София-дарове от „Везни-55“ и малки на вид, но знакови от далечно Мексико. Лятото започна!

По традиция от 10 години децата, дошли от страната и чужбина, стават скъпи приятели, защото вървят ръка за ръка към изкуството и училището на живота- една инициатива, която Община Силистра започна първа в страната…

https://www.facebook.com/heliqmarkova/posts/pfbid0uQ5G8bYG6vd3deVqhNzgALrhwNxf7aEcWkRbbb3JcnnYrQfd56ZbEcWqamh3bN5Wl

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе