Поздравление от кметa на Алфатар по случай 24 май

Кметът на Алфатар д-р Янка Господинова честити 24 май на жителите и гостите на Алфатар.

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, УЧЕНИЦИ, ТВОРЦИ И ДЕЙЦИ НА КУЛТУРАТА,
УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Поздравявам Ви най-сърдечно с Деня на българската просвета, култура и на славянската писменост – 24 май!
Деня на славянската писменост, на българската просвета и култура е празник, който ни изпълва с национална гордост и самочувствие!
Денят на Светите братя Кирил и Методий е най-яркото свидетелство за жаждата на българина за просвета и наука, непреходен символ на националното ни достойнство, традиции, гордост и духовност!

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, ВЪЗПИТАТЕЛИ И ПЕДАГОЗИ,
Приемете сърдечната ми благодарност за волята и упоритостта, с които възпитавате нашите деца, продължавайки делото на светите братя Кирил и Методий! Пожелавам Ви преди всичко здраве, неизчерпаема енергия и удовлетворение от труда, който полагате!

УВАЖАЕМИ КУЛТУРНИ И ЧИТАЛИЩНИ ДЕЙЦИ, САМОДЕЙЦИ,
Изказвам уважение към енергията, вдъхновението и любовта, които влагате в работата си, за творческия пламък, който никога не гасне у Вас, за приноса Ви към опазване и съхраняване на българския национален дух и традиции! Желая Ви удовлетворение от постигнатото и успех в отговорния път на българското просвещение!

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,
Бъдете отговорни към своето образование! Уважавайте своите учители и ценете българския език! Вие сте надеждата за успеха и бъдещето на България! Пожелавам Ви да не спирате да вярвате в собствените си сили и да постигате мечтите си! Не забравяйте, че нашето родно място има нужда от Вас – Вие сте неговото бъдеще и гаранция за успешно развитие!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, УЧЕНИЦИ, ТВОРЦИ И ДЕЙЦИ НА КУЛТУРАТА,УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,Поздравявам Ви най-сърдечно с Деня на…

Posted by Община Алфатар on Tuesday, May 24, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе