Дневен хороскоп за 20 май 2022, петък

Овен

Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Овен. Днес сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията Ви. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Обърнете внимание на семейството си. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Напрегнатата небесна конфигурация в петък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Телец

Във въздуха има нещо съмнително, сякаш резервите от оптимизъм са се стопили, а сега се сблъсквате с реалността, която е различна от това, което сте си мислели. Важно е да запазите свободата си, но също толкова важно е да уважавате тази на другите.

Близнаци

През този ден пуснете спокойствието в дома си. Това е най-голямата сила и предимство. Многото работата и задължения, може да Ви оставят чувството, че сякаш Ви дърпат в различни посоки. Това разпиляване на енергия прави трудно изпълнението на всяка една от задачите Ви.

Рак

През този ден ще Ви е изключително необходима помощта на другите. Не се опитвайте да свършите всичко сами, просто няма да се получи и дори може да направите допълнителни грешки. Не се страхувайте да посикате помощ от другите.

Лъв

Днес денят ще Ви завари в треска. Притеснени сте за важно предстоящо събитие, но притеснението няма да Ви бъде в ползва. Опитайте се да се фокусирате и успокоите. Не забравяйте, че истински ценните неща не блестят и нямат цена. Това е ден, подходящ за преговори за сключването на финансови сделки.

Дева

Днес Вашето самолюбие може да Ви накара да се държите малко егоистично, което може да отблъсне от Вас хората. Внимавайте какво казвате, защото думите Ви могат да бъдат изтълкувани погрешно.

Везни

Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Везни. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Колкото и да Ви е неприятно, обстоятелствата Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе полза. Петък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Бъдете борбени.

Скорпион

Възползвайте се максимално от този ден и прекарайте време с партньора си. Насладете се на романтичните настроения, които проникват в атмосферата и направете всичко възможно, за да се сближите повече.

Стрелец

Ако се решите на откровен разговор с близък човек, то никога няма да съжалявате за това. Много от Вас се възприемат тежко от околните, тъй като бързо ги изморяват със своето мърморене и скучен вид. Днес успехът Ви зависи от бавното постъпателно движение към една цел. Не разпилявайте средствата си за дреболии.

Козирог

Работите върху интересни идеи, които можете да споделите със съмишлениците си. Петък е хубав и спокоен ден за Козирог. Някои ще поемат на път, други – ангажирани с бизнес ще се ориентират към контакти за провеждане на преговори, което всъщност е чудесна идея, тъй като ще направите успешен избор. За една друга група от бизнесмените ще започнат промени от делово естество.

Водолей

Трябва да покажете екипен дух на работа днес. Това е единственият начин да избегнете всякакви проблеми и разногласия с колегите. Трябва да избягвате да поемате финансови рискове в момента.

Риби

Петък ще сблъска много от представителите на риби с нови преживявания. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. Ще имате удовлетворяващи и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе