Театрално студио „Артистик” с нови творчески идеи

Снимка: Община Силистра

За режисьорът на студио „Артистик” Христо Христов постановката „Последните мускитари” е своеобразна покана към жителите и гостите на града в навечерието на рождественските празници.
„Спектакълът имаше своята премиера през 2021 година, но пандемичната обстаномка тогава нещага представи по различен начин Така или иначе това е третият спектакъл на мускитарите Радващ е фактът че публиката , която предпочита нашите спектакли е разнообразна Целта ни е да не е ограничена възрастта на публиката, споделя Христов. По отношение на бъдещите планове режисьорът споделя че предстои участия във фестивал във Велико Търново Христов сподели че новата идея е „Полет над кукувиче гнездо”, което ще е е приеиерното загравие на трупата през лятото.

„Започнахме през 2014 година с ентусиазъм , който продължава и до днес, това е ново и различно усещане във всяка сцена и зала, това е смисъла на тези фестивали Най важното за артиста е да остане човек , а за д0а остане човек трябва да има ценностна система , споделя Христо Христов.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе