Дневен хороскоп за 22 март

Овен

Вторник ще сблъска много от представителите на Овен с нови преживявания. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си.

Телец

Днешният ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. В вторник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение.

Близнаци

В вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Не е добро време за работа с банки, за свързана с кредити и заеми дейност. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Бъдете дипломатични и тактични, Близнаци.

Рак

Осигурете си личен периметър – свободата, на която толкова държите. Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Добър ден за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин.

Лъв

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Днешният ден ще не е подходящ за професионални изяви, за старт на обучение, за поддържане на отношения с хора от чужбина и за пътувания. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Дева

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Вторник носи изпитания и предизвикателства.

Везни

Този вторник не пропускайте шансове си за развитие в служебно отношение, но и тогава ще трябва да намалите настъпателността си. Действайте мъдро и покажете, че да може да отговаряте за постъпките си. Днес е недопустима дори най-неволната лъжа. Нужно е да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност.

Скорпион

Днешният ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. В вторник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение.

Стрелец

През този ден погледнете с повече кураж към бъдещето. Щом сте изпълнени с чисти помисли, няма как да сгрешите. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации днес и в близките дни. Вечерта си починете.

Козирог

Днес внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите бързо. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги.

Водолей

Вторник е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна чакате. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Днес не е лош ден, а Вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина поради обособили се финансови противоречия. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Вторник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти.

Риби

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Възобновените Ви контакти ще Ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Днес ще трябва да споделите чувствата си. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе