Дневен хороскоп за 16 март

Овен

Днес Вашето самолюбие може да Ви накара да се държите малко егоистично, което може да отблъсне от Вас хората. Внимавайте какво казвате, защото думите Ви могат да бъдат изтълкувани погрешно.

Телец

Пред този ден мълчанието Ви ще учуди повечето хора. Имате нужда от своето време за почивка. Отклонявайте с усмивка въпросите, но не нарушавайте добрия тон. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Днес ще е благоприятен ден за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Близнаци

Активното Ви участие в професионалните задачи на работното място Ви прави повече работоспособни и отговорни. Доста нервни и с променливо настроение, представителите на зодия Близнаци разполагат с много силен късмет, който ще действа мощно и ще им предостави чудесна възможност да реализират личните и деловите си цели. Сряда разкрива и изразителен шанс за промени, които ще се осъществят до края на месеца.

Рак

Ще работите по приключване на текуща задача, показвайки нови умения или вслушвайки се в нечие предложение. Рак са доста напрегнати през този ден, а мнозина се опитват да се освободят от негативните си усещания, като влизат в противоречия с околните или открито се заяждат. Това е много рисковано, защото е почти сигурно, че ще поставите края на добрите взаимоотношения с някои от околните.

Лъв

През този ден ще Ви тормозят проблемите на хората, на света, на планетата. Това е много благородно, но е извън Вашите способности. Съсредоточете се върху Вашите лични проблеми и цели. Ако направите така, ще се справите по-лесно с проблемите си.

Дева

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Завършете дълго отлагана работа. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби.

Везни

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към Вас. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. ДНес ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Днешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Днес просто е такъв ден.

Скорпион

В сряда внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Не се преработвайте прекалено, работата никога няма да свърши. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Стрелец

Важно е да бъдете мъдри и да слушате какво казват другите, за да сте сигурни, че по същество не сте пропуснали нещо. По този начин ще избегнете проблеми, които наистина не Ви трябват.

Козирог

През този ден най-сетне ще може да си отдъхнете от натрупаното напрежение през последните дни и седмици. Не се залавяйте с нова работа, за да запълните освободилото се време. Просто се насладете на спокойствието и релаксирайте пълноценно.

Водолей

Дори да се чувствате съвсем сами и изоставени да се справите с всички проблеми, би било добре да погледнете откъм добрата страна на тази ситуация, а именно факта, че сте независими и никой не ви седи до главата.

Риби

Пригответе се да се изправите днес пред някои трудни ситуации. Ще трябва да сте готови да се справите с всичко, което възникне и особено с напрежението и объркването. Това е добър ден за решаване на проблеми в любовния Ви живот.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе