Дневен хороскоп за 9 март

Овен

Сряда отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването.

Телец

Периодът е опасен, с депресивни състояния и повишена тревожност. Полезно е духовното общуване, активните физически упражнения, смяната на впечатленията. Препоръчва се диетата да се разшири с храни, стимулиращи процеса на храносмилане и тонизиращи напитки. Опасност от падане и счупване на кости.

Близнаци

Сряда е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. С добра организация и в приповдигнато настроение днес ще отхвърлите повече работа. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Рак

Сряда ще е доста активен и динамичен за почти всички Рак, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания днес, а не да ги отлагате за друго време. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Лъв

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Сряда е успешен за дейността Ви, но ще е много ангажиращ. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Необходима Ви е ясна схема за работа, която да следвате. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Дева

През този ден покажете съпричастността си към семейството Ви. Това е тяхната най-голяма награда. Денят може да е малко стресиращ за някои. Пред Вас стоят две възможности и на Вас ви е трудно да направите избор. Бъдете разумни и обмисляйте всичко през целия ден.

Везни

През този ден ще трябва да положите много усилия, за да поддържате настроението си. Всеки опит в тази насока си заслужава. Ще Ви се наложи да проявите повече търпение. Способността Ви да чакате сега ще е най-големият Ви приятел.

Скорпион

Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Скорпион, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Хората, с които контактувате ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду Ви. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето Ви. Малко по-нервен е днешният ден, защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. В заключение, сряда не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Стрелец

Възползвайте се максимално от този ден и прекарайте време с партньора си. Насладете се на романтичните настроения, които проникват в атмосферата и направете всичко възможно, за да се сближите повече.

Козирог

Тази сряда ще имате шанса да постигнете баланс между оптимизма и реализма. Това ще Ви даде идеална възможност да прецените нещата по адекватен начин и да вземете възможно най-доброто решение в създалата се ситуация в семейството Ви.

Водолей

Ще се заемете с промените, които се налага да правите на работното място или в друга интересуваща ви сфера. Този ден се оказва крайно неудобен за всякакъв вид финансови ангажименти. Застрашени сте от измама, освен че при по-значителни операции в бизнеса или търговията, може да възникват всякакви проблеми. Въобще става въпрос за изключително неблагоприятни и утежнени влияния.

Риби

Обвземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за Вас. Не допускайте колебанията да забавят работата Ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе