Дневен хороскоп за 26 февруари

Овен

В личния си живот се пазете от изневери и измами. Възможни са изпитания и проверка на устойчивостта на възгледите и отношенията на овен. Емоционалната напрегнатост е висока. Ако съвместната Ви дейност с партньорите не съответства на Вашите убеждения, то е желателно да прекъснете тези отношения, иначе може да се окажете в зависимо и безизходно положение. В семейството са възможни грижи и разходи, свързани с исканията на децата.

Телец

Това е добър ден за избор и пазаруване на подаръци. Направете списък с близките си хора и не се опитвайте да ощастливите целия свят. Бъдете разумни в харчовете си. С действията си ще зарадвате хората около себе си. Не жалете сили, за да ги изпълните по най-добрия начин.

Близнаци

Голям процент от Вас днес са подвластни на отлично настроение, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират.

Рак

Вашите любовни проблеми може да се окажат нищожни. Известна прибързаност и необходимостта от активното участие в много начинания може да Ви изкарат от душевно равновесие. Денят е благоприятен за правене на изводи, големи покупки и придобиването на недвижими имоти.

Лъв

В личния си живот се пазете от изневери и измами. Възможни са изпитания и проверка на устойчивостта на възгледите и отношенията на лъв. Емоционалната напрегнатост е висока. Ако съвместната Ви дейност с партньорите не съответства на Вашите убеждения, то е желателно да прекъснете тези отношения, иначе може да се окажете в зависимо и безизходно положение. В семейството са възможни грижи и разходи, свързани с исканията на децата.

Дева

Плановете Ви днес ще се объркат тотално. Погледнете от към веселата страна на нещата – така няма да Ви е скучно и следващият път си оставяйте резервен вариант. В крайна сметка ще се нагодите по правилния начин. Събота ще завърши добре.

Везни

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ако имате някакви любовни недоразумения, днес ще успеете да ги изясните. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. От неочаквано място може да получите пари. Най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването ѝ, затова не губите ценно време. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Скорпион

В отношенията с противоположния пол е важна предпазливостта. Направете първата крачка към помирението и по този начин придвижете нещата от мъртвата точка. Възможно е, благодарение на вродената ви дипломатичност, да съумеете да се ориентирате с създалата се ситуация на прехода на дейността на нова спирала на развитието й. По-добре е да работите сами и в този случай можете да печелите по неочаквани начини.

Стрелец

В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Днес е ден за домашни дела. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Днес проведете консултации.

Козирог

Осигурете си личен периметър – свободата, на която толкова държите. Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Добър ден за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин.

Водолей

Събота е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Няма да сте настроение за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Къде остана чувството Ви за хумор? Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си.

Риби

Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе