Дневен хороскоп за 12 февруари

Овен

Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Събота посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. През събота ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари.

Телец

Новостите в живота Ви се отразят положително на духа и самочувствието Ви. През този ден представителите на зодия Телец имат шанс да постигнат значителен успех в материалната сфера. Честите действия ще са гарант за продължението на успешното движение напред. За голяма част от представителите на зодията се очертава засилена нервност и ядове с приятели и делови партньори.

Близнаци

Този ден е белязан със съмнения и разочарования в любовта. Контактите с партньора са затруднени. Постарайте се да не се загубите в кръга от безкрайни проблеми. Днес не си заслужава да правите дългосрочни планове, а обърнете внимание само на текущите дела. На мнозина се налага да съкратят разходите за хранене и за подаръци на близките си хора.

Рак

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. В събота се движете повече и планирайте срещи. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Лъв

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Работата Ви днес ще бъде натоварена, но ползотворна. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Дева

Интуицията Ви подсказва върху какво трябва да се съсредоточите и какво е по-добре да отложите за по-късно. Следобед е прекрасно време за неформална комуникация, среща с приятели, забавна компания.

Везни

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към Вас. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. ДНес ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Днешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Днес просто е такъв ден.

Скорпион

Събития от такова естество ще придружават сполуката Ви. Днес е ден за уединение и спокойствие. Помислете дали имате достатъчно търпение и издръжливост да доведете намисленото докрай. Момент за уединение, за почивка, за равносметка и за размисли по важни за Вас теми. Каквото и да изберете със сигурност няма да съжалявате.

Стрелец

Събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Стрелец. Днес сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията Ви. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Обърнете внимание на семейството си. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Напрегнатата небесна конфигурация в събота сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Козирог

Този ден е белязан със съмнения и разочарования в любовта. Контактите с партньора са затруднени. Постарайте се да не се загубите в кръга от безкрайни проблеми. Днес не си заслужава да правите дългосрочни планове, а обърнете внимание само на текущите дела. На мнозина се налага да съкратят разходите за хранене и за подаръци на близките си хора.

Водолей

Не отпращайте без коментар тези, които Ви искат мнението, но и не давайте непоискани съвети. Никакви неприятни изненади не Ви очакват – напротив, открива Ви се шанс за промяна. Обърнете повече внимание на финансите си през този месец и се опитайте да поддържате баланс между приходите и разходите си. Прекаленото харчене не е за предпочитане, но пък, ако се проявявате като много спестовни, не се чудете, че съдбата постоянно Ви праща нови и нови разходи. Обидите остават само спомен, Вашият оптимизъм се връща наново.

Риби

Събота се оказва по-спокоен ден за представителите на Риби, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Събота е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате време за мисли по лични въпроси. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе