Дневен хороскоп за 1 февруари

Овен

Навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. Помислете дали имате достатъчно търпение и издръжливост да доведете намисленото докрай. Ще получите шанс за изява, какъвто от дълго време търсите – не го изпускайте. При някои от Вас тази яснота може да доведе и до положителни промени в някаква област от живота, но не е задължително да стане така. Възможни са успехи, за които не сте си мечтали преди.

Телец

Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Днес вечерта се посветете на семейството си. Всяка самостоятелна работа Ви носи успехи, ако е интелектуална или творческа. В материално отношение успехът ще бъде с Вас. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Бъдете дипломатични и тактични.

Близнаци

Този ден за представителите на зодия близнаци възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. През вторник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Отделете време за семейството си. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа.

Рак

Съвместяването на работа с удоволствие е Ваша запазена марка. Резултатът и от двете дейности ще бъде повече от добър, така че заслужавате допълнителен подарък. В края на деня се поглезете с някоя покупка или нестандартна вечеря.

Лъв

Днес може да имате блестяща идея, но за съжаление почивният ден няма да Ви позволи да я изпълните. Ако толкова искате да я реализирате, начертайте първоначалния график за действие – това също изисква време. В края на деня отделете време на себе си.

Дева

Днешният ден ще Ви донесе известно настроение. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Хората, с които контактувате, ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду Ви. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.

Везни

През този ден няма да сте в особено добро настроение, за което предупредете близките си. Все пак не се сърдете много на някой, който ще се опита да Ви разведри. Дайте му шанс. Бъдете отпимисти и всичко ще бъде наред.

Скорпион

Голям процент от представителите на зодия Скорпион са подвластни на отлично настроение днес. Анализирайте даденостите и преценете възможностите си, за да сведете риска до минимум в работата си днес. Ярки любовни постижения. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари.

Стрелец

Вторник ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.

Козирог

Избягвайте да пътувате по работа или с друга важна задача, защото ще възникнат различни неочаквани спънки и нови обстоятелства, за които няма да сте подготвени. Може да използвате този ден за лечение, терапия, зъболекарски или козметични процедури и др. Денят ще бъде от тези, които носят късмет на всеки, но не всеки ще има очи и сърце да ги види. Младите жени да избягват конфликти и прояви на ревност, не сте готови за последствията.

Водолей

На работното място е време да се откажете от остарелите подходи и да приложите в действие собствените си планове. Ако сте необвързани, включете чара си в действия и вижте докъде ще Ви доведе!

Риби

Вторник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Днешният ден ще също е подходящ за изпълнение на рутинните Ви ангажименти и на ежедневната работа. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе