Дневен хороскоп за 15 януари

© Pixabay.com

Овен

В така създалата се любовна ситуация се постарайте все пак да подбирате думите, дори те и да изпреварват мислите Ви. Вероятно, в резултат на противоречията и двойствените тенденции от този ден, сполуката и несполуката се редуват една с друга със скоростта на въртележка. В работата са възможни недоразумения или грешки, както и претенции на началството. Изключете хазартните игри – късметът не е на Ваша страна.

Телец

Вие сте във Wашата стихия, но това не е непременно добро нещо, защото водите, в които решите да се къпете, може да са достатъчно мътни, така че да не виждате неща, които са очевидни за другите.

Близнаци

Чувствата ви днес може да са противоречиви, но това е нормално при струпването на няколко празнични дни и многото време сред роднини. Опитайте се да си осигурите тишина и спокойствие. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем.

Рак

По-добре е да не казвате всичко, което Ви идва наум, дори ако сте убедени, че само така ще можете да оправите нещата. Упреците трябва да се дозират според фактите, а не според нивото на нервност.

Лъв

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към Вас. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. ДНес ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Днешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Днес просто е такъв ден.

Дева

Възможно е закъснялото разкаяние да не може нищо да промени. Отношенията Ви с родителите се задълбочават и заздравяват. Постарайте се да бъдете особено тактични със сътрудниците и началството си. При такъв бърз темп на работа може да кажете нещо неприятно. Не допускайте грешки при оформянето на финансови документи, тъй като те може да Ви струват извънредно скъпо.

Везни

Днешният ден ще е силно активен. Не са изключени проблеми, свързани с Вашата работа. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Събота е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с Вас. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Скорпион

Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Наистина има шанс да ги омаете, но внимавайте да не се разгорещите прекалено и да отблъснете някого с нежеланието си да го изслушате. Желателно е да се срещнете с учители и капацитети в интересуващата Ви област. Не бързайте да казвате „да“. Седмицата Ви е интересна и успешна, стига да може да я планирате предварително.

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец изглеждат като арена, на която са си дали среща сили, с почти еднакъв капацитет според мощността им, но действащи в различни посоки. Добре е да изчакате развоя на събитията и да не предприемате изпреварващи действия по интересуващи Ви теми, за да не си навредите.

Козирог

Тази събота оставете активната позиция и заемете тази на наблюдател и ще видите как всичко ще се нареди. От Вас може да бъдат нужни само леки корекции. Не се отчайвайте, а вечерта се отдайте на релакс. Внимавайте повече при работа с документи. Обръщайте внимание на всеки детайл.

Водолей

Събота ще сблъска много от представителите на Водолей с нови преживявания. Обвземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за Вас. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Риби

Този ден ще бъде приятен и няма да е уморителен, ако позволите на събитията да се развиват по свой собствен начин и не се опитвате да променяте възгледите на хората около Вас. В следобедните часове може да бъдете притеснени за собственото си здраве.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе