Дневен хороскоп за 28 декември

Овен

Вторник е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Телец

Дори да се чувствате съвсем сами и изоставени да се справите с всички проблеми, би било добре да погледнете откъм добрата страна на тази ситуация, а именно факта, че сте независими и никой не ви седи до главата.

Близнаци

Време е да се отървете от песимизма, който Ви надделява в последно време и да се изправите пред проблемите и предизвикателствата си. С по-позитивно мислене със сигурност ще намерите решенията, които търсите. В момента сте малко объркани, засегнати от общия хаос, който цари около Вас.

Рак

Днес отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в намеренията си. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти.

Лъв

Вторник не е еднозначен ден за Лъв. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Ваш близък ще поиска услуга от Вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Дева

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Анализирайте действията си. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Везни

Днес очаквайте подаръци и сбъдването на Ваши стари мечти. Не реагирайте прекалено бурно и емоционално, за да не стреснете любимия си човек. Отпуснете се максимално. Денят ще се стече като по мед. Няма да имате спънки. Вечерта може да получите неприятни новини, но ще се справите и с тях.

Скорпион

Период на намалена жизненост, обостряне на хронични болести. Тези, които се разболеят по това време, трябва да бъдат предпазливи да не премине развитието на болестта в хронична форма. Процедурите и лекарствата, които повишават имунитета, са полезни.

Стрелец

Вторник ще е доста успешнен ден за представителите на Стрелец. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около Вас. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Намерете начин да се отпуснете.

Козирог

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът Ви. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Благодатен и плодоносен, вторник предоставя на Козирог значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Водолей

Ако сте по-сдържани и по-търпеливи в подхода към целите си, няма да се разминете с възможностите за сполука, които Ви предоставя този ден, но със сигурност ще се спестите доста изхабяването на голямо количество нерви. Овладейте емоционалността си и се облегнете на качествата си.

Риби

Този ден за представителите на зодия риби възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. През вторник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Отделете време за семейството си. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе