Дневен хороскоп за 24 декември

© Pixabay.com

Овен

Днес денят обещава изпълнението на желания, за които дори сте забравили. Това може да Ви потопи в меланхолия. Не ѝ отделяйте прекалено много време. Ще се въздържите от спонтанни покупки и скоро ще разберете, че е имало защо.

Телец

Днес се подгответе за нови впечатления, кажете „да“ на всички нови възможности. Не се страхувайте да загубите нещо, ще получите много повече. Благоприятно е за покупки, които са планирани отдавна. В късния следобед и вечерта избягвайте всякакво натоварване.

Близнаци

Постарайте се да се избавите от превзето мнение и субективни оценки. Денят може да Ви донесе неочаквани обрати на съдбата, затова запазете спокойствие. Вероятно отложени дела ще се нуждаят от спешно завършване.

Рак

В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Днес е ден за домашни дела. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Днес проведете консултации.

Лъв

Благоприятните обстоятелства формират една спокойна и ползотворна работа, а високият творчески потенциал улеснява преодоляването на всякакви пречки. Втората половина на деня е подходяща за социални или приятелски срещи.

Дева

Бъдете внимателни с любимия си човек. На много представители на зодия Дева се предоставя възможността да решат неотдавна възникналите проблеми, да изменят околното към по-добро и да се изменят самите те. Работата може да бъде свързана с претоварване и усложнена от преодоляването на бюрократични препятствия. Възможни са съблазни, прелъстявания, провокации и напразно харчене на пари.

Везни

През днешния ден ще отбележите началото на празничен период за Вас. Недейте се отпуска много – може да Ви изиграе лоша шега. Добре свършената работа от последните дни ще Ви даде сериозно предимство пред останалите. Възползвайте се максимално.

Скорпион

Петък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Днес Скорпион са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Стрелец

Бъдете отговорни към своите постъпки. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Днес зодия Стрелец трябва да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и личните си цели. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Козирог

През този ден ще имате нужда от повече разбиране и подкрепа от страна на близките Ви хора. Опитайте се да им обясните състоянието си, а не стискайте зъби, за да не се получат недоразумения. Бъдете директни, но спокойни. Опитайте се да останете сами за известно време, ще забележите как се подобрява самочувствието Ви след това.

Водолей

Петък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна чакате. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Днес не е лош ден, а Вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина поради обособили се финансови противоречия. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти.

Риби

Обвземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за Вас. Не допускайте колебанията да забавят работата Ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе