Дневен хороскоп за 22 декември

Овен

Очертава се изразителен успех за Овен, които ще насочат вниманието си към цели, чиято реализация са подготвили предварително, а не по дела и въпроси, които изглеждат лесно решими, въпреки че не сте действали по тях. Не взимайте крайни решения и не действайте импулсивно, ако сте недоволни от някого. Постигнете поставената цел като вложите силите си в работа. Доста забързан ден, дано сте успели да вместите всичко, което трябва в графика си. Новина за приходи, която научавате днес е повод да се справите със задачите си както на работното място, така и у дома и да работите с удоволствие.

Телец

В днешния ден никой няма да Ви закача за нищо, така че може да се угодите в това, което най-много харесвате. Естествено, после ще Ви се наложи да наваксвате, но не се отчайвайте. Ще се справите с цялата ситуация на добро ниво.

Близнаци

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Днешният ден ще не е подходящ за професионални изяви, за старт на обучение, за поддържане на отношения с хора от чужбина и за пътувания. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Рак

Днес заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Днешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план и за бизнес занимания. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от Ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си.

Лъв

Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Грижете се за спокойствието си. Днес добре ще Ви се отразява плуването. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Дева

Днешният ден ще е силно активен. Не са изключени проблеми, свързани с Вашата работа. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Сряда е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с Вас. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Везни

Сряда ще внесе известно вълнение сред представителите на зодия Везни. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Скорпион

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. За представителите на Скорпион се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност за друга реализация от материално естество. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове.

Стрелец

През този ден ще имате немалко възможности, но само от Вашето решение ще зависи дали ще ги използвате. По-скоро се включете в процеса, за да не съжалявате за изпуснатия шанс. Имате реалната възможност да дадете много добри идеи за развитие.

Козирог

Тази сряда най-доброто за Вас ще бъде да слушате собственото си сърце и няма да сгрешите. Нормално е да се разделите с някои неща от досегашния си живот, но това е неизбежно. Време е да го проумеете и да се отървете от меланхолията.

Водолей

Отдайте се на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Днешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим.

Риби

Не си създавайте врагове. Познанието ще Ви се удава по нетрадиционни методи. Стремежът Ви да прехвърляте проблемите на чужда глава и склонността ви да протакате може да Ви попречат в доста неща. Вашата способност да улавяте в детайли всичко, което се случва Ви помага да оцените вярно и обективно нещата и събитията. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе