Дневен хороскоп за 4 декември

Овен

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Днес може да останете доволни от добре свършената работа, а при някои от Вас удовлетворението ще има и финансова страна. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Добре би било събота да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата. Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Днес дайте инициативата на другите.

Телец

Вие сте във Вашата стихия, но това не е непременно добро нещо, защото водите, в които решите да се къпете, може да са достатъчно мътни, така че да не виждате неща, които са очевидни за другите.

Близнаци

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Събота е благоприятнн ден за Козирозите и обещава успех във всичко. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. В заключение, събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Рак

Това е събота за работа в екип. Да, Вие може да свършите всичко сами, но не и днес. С верни помощници ще си спестите много време, а и ще Ви е по-весело. Доверете се на другите, за да достигнете още по-големи висоти. Ще се издигнете в очите на другите.

Лъв

Постарайте се да се избавите от превзето мнение и субективни оценки. Денят може да Ви донесе неочаквани обрати на съдбата, затова запазете спокойствие. Вероятно отложени дела ще се нуждаят от спешно завършване.

Дева

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете.

Везни

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Ще научите факти от работата на конкуренцията и това в известна степен ще Ви улесни. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Днес всичко тръгва по вода.

Скорпион

През този ден не забравяйте да кажете по една добра дума на всеки близък или приятел, който е до Вас. Запитайте се как може да станете по-добри. Придържайте се към по-реалистичен и практически подход към живота. Възможни са проблеми с храносмилателната система.

Стрелец

Събота е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Работата на партньорски начала днес определено няма да Ви се отдава. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Козирог

Вашите любовни проблеми може да се окажат нищожни. Известна прибързаност и необходимостта от активното участие в много начинания може да Ви изкарат от душевно равновесие. Денят е благоприятен за правене на изводи, големи покупки и придобиването на недвижими имоти.

Водолей

През този ден може да се окаже, че сте грешали много в мнението си за човек от обкръжението Ви. Не е нужно да давате обяснение, промяната в отношението Ви ще бъде вместо извинение. Не бъдете агресивни, за да не загубите близки хора.

Риби

Не настоявайте на своето мнение, не вървете против всичко и всеки и не забравяйте, че в името на работата и във Ваша полза понякога се налага да правите и компромиси. В резултат от събитията през този ден влюбените и жизнерадостни представители на зодия Риби могат да се почувстват дълбоко нещастни и незаслужено обидени. Вероятно при Вас се появява възможността да преосмислят миналото си, да изградят успешни планове за бъдещето и да получат необходимите знания и или информация.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе