В спокойна обстановка стартира изборният ден в област Силистра

Снимка: бТВ

В спокойна обстановка започна изборният ден в област Силистра. В Областната дирекция на МВР няма регистрирани нарушения на обществения ред и прояви, застрашаващи нормалното провеждане на изборите.

Предприети са всички необходими мерки за охраната на обществения ред, пожарната безопасност и осигуряване спокойното протичане на изборния ден.

Припомняме, че в изборните помещения не се допускат въоръжени лица и такива, носещи предмети, опасни за живота и здравето. Забранява се използването на мобилни телефони, фотоапарати или друга възпроизвеждаща техника с цел заснемане начина на гласуване. Служителите на МВР се намесват за възстановяване на реда, когато това е необходимо и има съответно решение на избирателната комисия.

В днешния ден служители на звената на сектор „Български документи за самоличност” в Силистра, Дулово и Тутракан ще работят от 08.30 часа до 19.30 часа и ще издават удостоверения за гласуване на граждани с изгубени, откраднати или повредени лични карти, за да могат да упражнят правото си на глас.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе