Дневен хороскоп за 17 ноември

© Pixabay.com

Овен

Период на депресивно емоционално състояние. Препоръчват се плуване, продължителни разходки и ранно лягане. Избягвайте затворени пространства и работа след залез слънце. Настинките могат да причинят усложнения за бъбреците и ставите. Увеличете приема на течности. Яжте топли ястия и напитки.

Телец

Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. За Водолеите се очертава сигурен успех, ако се съсредоточат върху изпълнението на целите си, защото денят е надежден. Личните неудобства са характерни за Водолеите в понеделник, което едва ли ще предизвика някакви сътресения през утрешния ден ако избягвате конфликтите. Не вярвайте на този човек. Гледайте ведро на нещата, които ви притесняват, не всичко е такова, каквото изглежда.

Близнаци

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Схемата на работа Ви е ясна и точно сега няма причини да се провалите, така че бъдете по-инициативни. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Харчите пари за лични неща. Не прекалявайте с похапването. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Днес просто е такъв ден.

Рак

Вашите любовни проблеми може да се окажат нищожни. Известна прибързаност и необходимостта от активното участие в много начинания може да Ви изкарат от душевно равновесие. Денят е благоприятен за правене на изводи, големи покупки и придобиването на недвижими имоти.

Лъв

Сряда е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Днес Вие не се отказвате да се занимавате с работа, която в конкретния случай Ви носи удоволствие. Днес Лъв са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Дева

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Ориентирайте усилията си към рутинната работа, ако прецените, че не разполагате с капацитет за всички други идеи. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Ако не друго, сетете се, че е сряда.

Везни

Днес може да имате блестяща идея, но за съжаление почивният ден няма да ви позволи да я изпълните. Ако толкова искате да я реализирате, начертайте първоначалния график за действие – това също изисква време. В края на деня отделете време на себе си.

Скорпион

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Сряда е успешен за дейността Ви, но ще е много ангажиращ. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Необходима Ви е ясна схема за работа, която да следвате. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Стрелец

Сряда е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Сряда посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. През сряда ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари.

Козирог

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Днешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Водолей

Днес сте с променливо настроение. Днес вечерта се посветете на семейството си. Дншният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Моментът не е благоприятен за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина, както и за водене на важни преговори. Бъдете оптимисти.

Риби

Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Риби, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от Вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе