Редовна сесия на местния парламент в Силистра

Писмо с вх. № 1536: Връщане на Решение № 611 по Протокол № 26 / 30.09.2021 г., относно ДЗ с вх. № 1504: Правилник за реда и условията за отпускане на еднократна финансова помощ за новородени и/или осиновени деца и насърчаването на раждаемостта на територията на Община Силистра. Това гласи докладната на областния управител Ели Тодорова, която бе разгледана от осемте пункта, които бяха обсъдени на присъствената сесия на местния парламент днес, съобщиха от Общинско радио.

Безвъзмездно право на ползване на Спортна зала в СУ „Н.Й.Вапцаров“ гр. Силистра за нуждите на РИК – Силистра, във връзка с провеждане на Избори за народни представители, насрочени за 14. 11. 2021 г.. гласи докладната внесена от кмета на общината д-р Юлиян Найденов. Кметът внесе докладна касаеща изменение на „Подробен устройствен план /ПУП/ – Парцеларен план /ПП/ за изграждане на разпределителен водопровод от ВВМ на с. Смилец до РВШ за ПИ с идентификатор 67526.16.33 в местност „Широк трап“ в землището на с. Смилец, Община Силистра, както и одобряване на задание за проектиране и допускане изработването на „Подробен устройствен план /ПУП/ – Парцеларен план /ПП/ за електрозахранване на ПИ с идентификатор 66425.4.32 по КК и КР гр. Силистра.

Изменение на „Подробен устройствен план /ПУП/ – Парцеларен план /ПП/ за изграждане на водопроводно отклонение за ПИ с идентификатор 67526.58.53 в местност „Широк трап“ в землището на с. Смилец Община Силистра бяха докладни от сесията. Одобряване на задание за проектиране и допускане изработването на „Подробен устройствен план /ПУП/ – Парцеларен план /ПП/ за електрозахранване на ПИ с идентификатор 66425.14.2 по КК и КР гр. Силистра, гласеше докладна внесена от кмета на общината д-р Юлиян Найденов. Три бяха допълнителните докладни, свързани с отпускане на финансови средства на Георги Георгиев, за извършване на бъбречна трансплантация и отпускане на средства на Ведат Али, за възстановяване на щети от пожар.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе