Община Силистра с предложение 4-годишните да са в предучилищно възпитание в детските градини

Одобряване на задание за проектиране и допускане изработването на ПУП за електрозахранване на поземлен имот, е предпоследната докладна , а последната е свързана с одобряване на ПУП, план – регулацията централна градска част в Силистра , община Силистра – втори етап. битови и строителни отпадъци включително био и опасни строителни отпадъци, масово разпространени отпадъци и поддържане и опазване на чистотата на територията на общината е първата докладна в дневния ред внесена от кмета д-р Юлиян Найденов:

Ще бъде разгледана и докладна свързана с правилника за устройство и дейността на обществения съвет по социално подпомагане към общината, докладна , внесена също от кмета д-р Найденов.

Ще бъде обсъден и отчет за работата на общински съвет – Силистра и работата на комисиите към него за периода от началото до средата на настоящата календарна година.

Ще бъде разгледано и предложението за учредяване на безвъзмездно право на ползване за разполагане на пчелин, на базата на докладна на кмета на общината д-р Юлиян Найденов.

Прекратяване на съсобственост в самостоятелен обект в сграда в Силистра частта на общината, гласи една от докладните в дневния ред на сесията., е докладната внесена от кмета на общината д-р Найденов.

Прекратяване на съсобственост между общината и физическо лице в имот по плана на Силистра, чрез продажба частта на общината

Ще се обсъжда и промяна характера на собствеността на част от улица в Смилец и замяна на част от имот общинска собственост с част от имот- частна собственост.

Ще бъде обсъдено и сключване на предварителен договор за продажба на земя общинска собственост в Калипетрово по чл. 70 от наредбата за общинската собственост е следващата докладна от дневния ред, както и сключване на предварителен договор за продажба на земя- общинска собственост в Калипетрово по чл. 70 от наредбата за общинската собственост.

На базата на внесена от кмета д-р Найденов ще бъде разгледано и учредяване на безвъзмездно право на учредяване, върху имот, общинска собственост на ПГСУАУ А. Буров” – Силистра

Ще бъде разгледана и докладна за обявяване на имот общинска собственост, внесена от кмета д-р Найденов

Утвърждаване и дофинансиране на маломерни самостоятелни и слети паралелки с пълняемост под задължителния минимум за учебната 21-22 година, гласи една от последните докладни в дневния ред на сесията в четвъртък

Черешката на тортата е предложението на общината да се въведе задължително предучилищно възпитание и при 4- годишните

Одобряване на задание за проектиране и допускане изработването на ПУП за електрозахранване на поземлен имот, е предпоследната докладна , а последната е свързана с одобряване на ПУП, план – регулацията централна градска част в Силистра , община Силистра – втори етап

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе