Конкурс за талантливи деца „Мини Мис и Мини Мистър” в Силистра

Конкурсът „Мини Мис и Мини Мистър” под патронажа на Кмета на Община Силистра – д-р Юлиян Найденов, ще се проведе на 2 август 2021г. /понеделник/ от 18.00 часа на сцената до втория шадраван в Дунавски парк в град Силистра.

Единственият лицензиран конкурс за талантливи деца е запазена марка на актрисата – автор и водещ на шоуто Илиана Балийска, която през тази година отбелязва своята 40-годишнина на сцена.
Шоуто гостува в Силистра девета поредна година и се радва на голям интерес от родители и деца. С конкурса се дава възможност за творческа и телевизионна изява на деца от 3 до 12 години. В него могат да участват чаровни, артистични, музикални и танцувални деца от две възрастови групи – от 3 до 6 години и от 7 до 12 години. Те ще имат абсолютната свобода на сценичната изява – песни, стихотворения, танци, гимнастика, балет, акробатика, фокуси или…. нещо невиждано. Номинираните деца ще имат възможност да представят Община Силистра на XXIII Национален телевизионен конкурс „Мини Мис и Мини Мистър”, България 2021, който ще се заснеме в София наесен.

Заповядайте на 2 август /понеделник/ 2021 г. от 18.00 часа, на сцената до втория шадраван в Дунавски парк, гр. Силистра!

Записвания – на място – 1 час преди началото на конкурса!

Конкурс за талантливи деца „Мини Мис и Мини Мистър” под патронажа на Кмета на Община Силистра отново събира…

Posted by Община Силистра on Tuesday, July 13, 2021

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе