Русия пуска полетите до България

Правителството на Руската федерация обяви решение за възобновяване на полетите на Русия с редица страни, сред които и България, считано от 28 юни 2021 г.

По информация на посолството ни в Москва за България се възстановяват полетите по маршрутите Москва – София, Москва – Варна, Москва – Бургас с честота от четири полета седмично по всеки маршрут и Екатеринбург – Бургас, Екатеринбург – Варна, Минерални води – Варна, Самара – Бургас, Ростов на Дон – Варна, Ростов на Дон – Бургас с честота от един полет седмично по всеки маршрут.

Решението бе взето на заседание на Оперативния щаб на руското правителство за предотвратяване на разпространението на коронавирусната инфекция в Руската федерация, ръководено от вицепремиера Татяна Голикова. На реципрочна основа от 28 юни 2021 г. се възобновяват и редовните полети на Русия с Белгия, Йордания, Ирландия, Италия, Кипър, Република Северна Македония, САЩ,  както и с Турция – от 22 юни 2021 г.

Също от 28 юни 2021 г. ще бъде увеличен броят на редовните полети с редица страни на реципрочна основа (Австрия, Азербайджан, Армения, Гърция, Катар, Сърбия, Финландия, Хърватия и Швейцария).

Решението е публикувано на официалната страница на правителството на Руската федерация.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе