Един младеж е загинал, а други трима са пострадали при катастрофа в Русенско

На 15 юни около 22:30 ч. на третокласен път 2102 / Сливо поле-Кубрат/ в района на км 10+000 в посока гр.Кубрат, при обилен валеж на дъжд, мокра пътна настилка за движение на вертикална крива, изпъкнала с напречен наклон, с две ленти за движение, лек автомобил „БМВ 530 Д“ с разградска регистрация, управляван от 23-годишен мъж от с. Брестовене, напуска пътното платно вляво по посока на движение, като преминава през предпазна еластична ограда и се блъска в крайпътно дърво. За случая информират от полицията.

В резултат на ПТП са пострадали водачът, който е починал на път за болницата; возещият се отпред вдясно мъж /24 г./ с повърхностна рана на главата, освободен за домашно лечение след прегледа в болница; пътничка /15 г./ возеща се отзад вдясно – с фрактура, настанена в болницата за лечение; и още един пътник /19 г./, който се е возил отзад в ляво – настанен за наблюдение в медицинското заведение с комоцио.

На местопроизшествието е извършен оглед и причините за инцидента се изясняват в хода на образувано досъдебно производство.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе