Дневен хороскоп за 14 май

© Pixabay.com

Овен

В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Важен делови разговор ще Ви даде възможност да прецените нивото на доверие към партньорите си. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Петък е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Изясняват се нещата и в любовта. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Телец

Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Определено ще сте за пример в работата.Хубав момент да научите и другите на своите методи за подредба, така и на Вас ще Ви е по-лесно впоследствие. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Близнаци

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Близнаци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. С добре свършената работа ще дадете заявка за по-високо заплащане, ако не друго.Ако обаче срещнете уклончив отговор от ръководителите си не губете кураж, видимо сте ги накарали да размишляват във ваша полза. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Рак

Днешният ден ще е силно активен. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, особено ако се явявате на интервю за работа. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Бъдете деликатни, но твърди.

Лъв

Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Бъдете борбени.

Дева

Петък е успешен ден за Девите. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Работата Ви изостава. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Везни

Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Днес е ден за екипна работа, за хората от приятелското Ви обкръжение и от групите, в които участвате. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Петък е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Объркани сте емоционално. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Скорпион

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Скорпионите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Анализирайте работата си, за да се справите. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Стрелец

Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Пригответе се за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. Днес просто е такъв ден.

Козирог

Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Бъдете внимателни в избора на партньори. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа.Не е изключено леко да се объркате в собствените си твърде оригинални идеи.Печелившата тактика е да си изберете една от тях и да я стартирате без да споделяте или обсъждате намеренията си.Наблюдавайте ефекта и реакциите. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Водолей

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. През петък напрежението ще е високо – не е време за пътувания, за поддържане на отношения или работа с хора в чужбина. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Риби

Петък носи успех на Рибите. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Днешният ден ще не е подходящ и за работа с хора в чужбина, и за пътувания.Заложете на общуването с околните, организирайте срещи и разговори. В петък може да отделите време на дома си и на хората в него. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе