Дневен хороскоп за 7 май

Овен

Звездите весело ви махат и ви изпращат поздрави. Днес много представители на вашия знак ще бъдат късметлии и избраници на съдбата. Работата ще ви спори, проблемите изчезват, животът ще върви с песен.

Телец

Излъчвате вътрешно спокойствие, което другите намират за очарователно. Звездите имат добри новини за вас. Но не се усмихвайте толкова широко, защото ще привлечете вниманието на по-малко късметлиите ваши противници.

Близнаци

Днес избягвайте да се занимавате с трудни и сложни задачи. Проверявайте внимателно всяка информация. Знаете как да убедите хората и можете да покажете ораторските си таланти дори в интернет.

Рак

Днес действията ви трябва да бъдат много добре обмислени. Не е най-доброто време за общуване с държавните органи и представители на властта. Дръжте емоциите под контрол. Всички противоречия ще бъдат разрешени, ако не бързате.

Лъв

На семейният небосклон се събират облаци. Не трупайте обиди в себе си. Обсъдете ситуацията с близките, но не влизайте в противоречия с тях. В противен случай нещо дребно и маловажно, може да стане причина за по-сериозен конфликт.

Дева

Днес ще бъде успешен и ползотворен ден. Ако правилно преразпределите задачите си за деня, ще успеете да постигнете добри резултати. Знаете как да вземате бързи решения. Не проявявайте арогантност и споделяйте опита си с колегите си.

Везни

Денят не е подходящ за делово общуване и работа с информационни източници, но е подходящ за тиха и спокойна работа, може и домакинска да е Подредете нещата, изхвърлете натрупаните боклуци.

Скорпион

Може с думите си да засегнете чувствата на някого. Във ваш интерес е да бъдете по-меки с хората. Трябва да действате внимателно, не правете и не казвайте нищо, за което може да съжалявате по-късно.

Стрелец

Вие сте най-несериозният знак на зодиака – не, не, звездите не ви осъждат, а по-скоро ви се възхищават на способността ви да намирате приключения. Но сега не е моментът за такива. Може да си навлечете неприятности.

Козирог

Добре е да не се претоварвате с ненужна работа. Не забравяйте, че резервите на тялото не са безкрайни, така че намалете темпа или ако можете да си позволите повече почивка. По-добре да разчитате на логиката, отколкото на интуицията.

Водолей

Добре ще е да отложите важни бизнес срещи и преговори. Сведете контактите си до минимум. С лица на ръководни постове не влизайте в дискусии и още по-малко да търсите своите права.

Риби

Енергията на деня е доста напрегната. Запазете спокойствие, в противен случай едва ли ще избегнете конфликтите, а хармонията на деня не трябва да се разваля с разправии. Въздържайте се от дела, които изискват твърде активни действия. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе