Откриване на мотосезона в Силистра (ПРОГРАМА)

„FREE RIDERS“ МС, кани всички свои членове, приятели и симпатизанти, както и всички жители и гости на гр. Силистра, които обичат моторите и хубавата музика на „Официално откриване на мотосезон 2021г.” насрочено за 01.05.2021г.

Провеждането на мероприятието – „Откриване на мотосезон 2021г. – Силистра“ е изцяло съобразено с въведените временни противоепидемични мерки обективирани в Заповед № РД – 01 – 220 от 08.04.2021г. на Министъра на здравеопазването, като същото попада в хипотезата на т. 25 от коментираната заповед и ще се проведе при условията и реда на противоепидемичните мерки въведени със Заповед № РД – – 01-51 от 26.01.2021г.
Откриването на мотосезона ще протече при следната програма:

Сборен пункт пред клубното помещение на СНЦ „Мотоклуб – свободни мотористи“, на адрес гр. Силистра, ул. „Крайбрежна“ № 1, /зад ресторант Истър/.

12:00 ч. Посещение на „Център за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания“ Силистра, където ще се проведе тържествена церемония по наименуването на зала за обучение по метода „Монтесори“, на името на бившият президент на „FREE RIDERS“ МС, Георги Цанев – Горския. Предвид изискванията за социална дистанция и спазване на противоепидемичните мерки в помещения на закрито ще участват само част от членовете на „FREE RIDERS“ МС.

13:00 ч. Начало на откриването;

14:00ч. мотопарад по централните улици на гр. Силистра по следният маршрут:
ул. „Крайбрежна“ № 1, по ул. „Пристанищна“, надясно по ул. „Капитан Кръстев“, наляво по ул.“Христо Смирненски“, надясно по ул. „Капитан Мамарчев“, наляво по ул. „Дочо Михайлов“, надясно по ул. „Москва“, до „Автогара Силистра“, наляво по кръговото и пак наляво по бул. „Тутракан“ до кръговото на OMV, излизане по вторият изход по бул. „Македония“, след офиса на „Еконт“ надясно по ул. „Хан Кубрат“, надясно по ул. „Янко Тодоров“, надясно по ул. „7 – ми септември“, до кръговото на ДАП, излизане по първият изход по ул. „Добрич“, след светофара на Старата автогара направо по ул. „Добруджа“, направо по бул. „Симеон Велики“ до кръговото на OMV, напускане на кръговото по вторият изход ул. „Никола Вапцаров“; наляво на светофара на Енерго, напред по бул. „Велико Търново“; напред по ул. „Седми септември“; на кръговото на ДАП излизане по първият изход по ул. „Добрич“ и отпътуване за с. Кайнарджа. Основната група ще продължи до с. Кайнаржда, а участниците които няма да излизат от града ще се отделят от групата на бензиностанция „Петрол“ на изхода на Силистра.

14:15 ч. Отпътуване за с. Кайнарджа, по следния маршрут:
ул. „Добрич“ в района на бензиностанция „Петрол“ на изхода на града по пътя за гр. Варна, с. Богорово, на разклона за с. Кайнарджа наляво.

15:00 ч. Пристигане в с. Кайнарджа, пред църковен храм „Света троица“,
– Тържествен водосвет за здраве на мотористите и сила на моторите;
– Посещение на музей „Историческа чешма – Кайнарджа“.

16:30 ч. Отпътуване от с. Кайнарджа по същия маршрут приключващ в клубното помещение на СНЦ „Мотоклуб – свободни мотористи“, на адрес гр. Силистра, ул. „Крайбрежна“ № 1, /зад ресторант Истър/.

 18:30.ч. Парти в двора на клубното помещение на СНЦ „Мотоклуб – свободни мотористи“, на адрес гр. Силистра, ул. „Крайбрежна“ № 1, /зад ресторант Истър/.

Програмата на партито включва:

  • Забавни игри с награди и приятни кайсиеви изненади;
  • Турнир по канадска борба.
  • Рок концерт с участието на групите – „Дивите лебеди“, „The Inconvenients“, „Apfelstrudel Project“ и „Everdream“.
  • Водещ на шоуто – Боби Ейнджъл.
  • За всички гладни и жадни е осигурен кетъринг.

Входът за всички е безплатен и всички са добре дошли.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе