Кметът на Алфатар с поздравителен адрес и цветя за всички здравни работници в общината

Снимка: Община Алфатар

Кметът на община Алфатар Янка Господинова изпрати поздравителен адрес към всички здравни работници по случай техния профисионален празник – 7 април – Ден на здравето. Тя изпрати и цветя на всички здравни работници в общината.

Снимка: Община Алфатар

Уважаеми лекари, медицински сестри и здравни работници,

Приемете моите искрени и най-сърдечни поздравления по повод Световния ден на здравето и професионален празник на здравния работник – 7 април.

За втора поредна година празникът Ви е различен – изправени пред предизвикателството КОВИД – 19, в условията на глобална криза и в неизвестност за утрешния ден. В тези трудни дни на изпитания Вие продължихте да изпълнявате безусловно своя дълг. Всички ние се справяме с предизвикателството благодарение на Вашите грижи и отдаденост!

Вашата работа е трудна, високоотговорна и благодатна, изпълнена с много предизвикателства. Но тя е и мисия, на която сте се посветили.
Днес изразявам дълбока признателност за Вашия професионализъм, отговорност и хуманност. Вие сте хората, които са на първа линия и носят най-сериозната тежест в пандемичната обстановка. Вие показахте на всички, че понятия като чест, достойнство и професионална етика имат своето непреходно значение в най-хуманната професия.

Вашият професионализъм, Вашата грижа и внимание към пациентите не остават незабелязани и именно на 7-ми април искам да изразя събираната през цялата година благодарност за Вашия труд, проявена съпричастност и човещина!

Благодаря Ви за достойния и всеотдаен труд! Никога не губете надежда, че утрешният ден ще е по-добър от вчерашния!

Бъдете живи, здрави и продължавайте да помагате на хората!
Желая Ви вяра и оптимизъм!

Честит празник!
Янка Господинова
Кмет на община Алфатар

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе