Национално движение „Русофили“ обявява три художествени конкурса

Снимка: РЕКИЦ Силистра

От НД „Русофили“ съобщават, че във връзка с епидемичната обстановка в страната тази година Фестивалът „Нека винаги да има слънце“ („Пусть всегда будет солнце”). Седмото му издание е в електронен формат без областни и зонални етапи, става ясно от писмо до РУО на МОН и до други институции – партньори, на Нина Димитрова, областен председател (0888 816 821, e-mail: [email protected]).

За целта всички участници трябва да изпратят заедно със заявката за участие и видео на изпълнението си във формат .mp4 или .avi (без линкове към You Tube) в срок до 30 юни 2021 година на e-mail: [email protected]. Жури до 31 юли 2021 година ще излъчи финалистите за участие в националния етап на фестивала.

В допълнение – при интерес е възможно участие и в други два конкурса, също организирани от Национално движение „Русофили“ – единият е за ученици и се казва „Не се гаси, туй що не гасне” (най-голямата награда е екскурзия в Москва) и Конкурс за българска и руска песни за участници във възрастова категория 18-29 г., наречен „Нова надежда” (второ издание).

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе