Дневен хороскоп за 11 март

Овен

Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото Ви. Парите идват и си отиват. През четвъртък ще е добре, ако заложите на рутинната работа и на изпълнението на ежедневните си задачи и ангажименти. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Утре Овните са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Телец

Четвъртък не е еднозначен ден за Телците. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Работата Ви ще бъде забелязана и високо оценена. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Близнаци

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. В първите дни може още да усещате по-трудните звездни влияния и да се чудите как да съвместявате отделните задачи и ангажименти, но има голяма вероятност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – не само откъм работа, но и що се отнася до душевните Ви преживявания. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Рак

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Възобновените Ви контакти ще Ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Бъдете деликатни, но твърди.

Лъв

В четвъртък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Днешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план, за бизнес и за занимания с финанси. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Дева

Четвъртък ще е благоприятен ден за Девите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Възможно е днес работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е ако не допускате това да се случи. Хармонични отношения с любимия човек и семейството Ви. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Везни

Четвъртък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем – защото ще се отчете като загуба. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Скорпион

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Днешният ден ще е печеливш. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Днешният ден ще е неблагоприятен за активна работа. Грижете се добре за здравето си. Днес просто е такъв ден.

Стрелец

Четвъртък ще е доста активен и динамичен за почти всички Стрелци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Трудно ще се настроите за работа утре.Правилата и нормите ще Ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Ще Ви зарадват приходи. Обърнете внимание на здравето си. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.

Козирог

В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Действията Ви, колкото и да са добронамерени, може да бъдат преценени неправилно като опит да узнаете чужди тайни или да се бъркате в нечия работа. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. В четвъртък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Водолей

Четвъртък ще сблъска много от представителите на Водолей с нови преживявания. Малко по-нервен е днешния ден, защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Риби

Четвъртък носи успех на Рибите. Очаква Ви нова любов. Не е желателно да взимате пари на заем. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Не е време за работа с хора в чужбина и за далечни пътувания. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе