Дневен хороскоп за 5 март

© Pixabay.com

Овен

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Имате работа, която не бива да отлагате ако искате да останете доволни от резултата впоследствие. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Не е разумно да вземате пари в заем. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Телец

Днешният ден ще блести с особен успех за Телците. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. През петък внимавайте да не избухнат конфликти в дома Ви и в службата. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Близнаци

Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Близнаците. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. В петък може да отделите време на дома си и на хората в него. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Днешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Рак

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. В интимния живот емоциите са смесени. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Бъдете внимателни в действията си.

Лъв

Днешният ден ще е силно активен. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Помислете дали не е добра идея да смените метода на работа. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Дева

В чудесно състояние на духа са повечето от Девите през утрешния ден. Бъдете активни в спорта. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. След като добиете базови познания бихте могли да промените сферата си на работа или да вършите две различни дейности едновременно. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Везни

Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Везните със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. В петък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Днес всичко тръгва по вода.

Скорпион

В петък не се претоварвайте. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Не допускайте колебанията да забавят работата Ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Стрелец

Голям процент от Стрелците са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци. Днес вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Бъдете деликатни, но твърди.

Козирог

Днес сте с променливо настроение. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Помислете за някакъв вид промени в работата си, за да се изявите по-ярко. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Водолей

Днес сте с променливо настроение. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Днешният ден ще е добър за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Риби

Днес сте с променливо настроение. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Не проявявайте прекалена активност на работното място. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата Ви. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе