Дневен хороскоп за 9 януари

хороскоп

Овен

Събота ще внесе известно вълнение сред Овните. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Утре просто е такъв ден.

Телец

В събота е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Помислете дали не е добра идея да смените метода на работа. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Близнаци

Събота може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Събота ще е ползотворен за намиране на работа от безработните. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Рак

Събота ще е доста успешен ден за представителите на Рак. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Очертават се разговори с околните, а насочилите се към смяна на работата ще се справят с пречки, които ще опитат да забавят развитието им. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Утре просто е такъв ден.

Лъв

Събота ще е благоприятен ден за Лъвовете, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Трудностите ще Ви принудят да сте сериозни по отношение на работата си. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Дева

В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Не бива да оставяте днешната работа за утре. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Утре просто е такъв ден.

Везни

В събота не се претоварвайте. В деловата сфера се очертават доста неприятности, свързани с кавги и остри противоречия, мощни скандали с ярка агресия при някои и пречки от високостоящи. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Утрешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Скорпион

Събота ще е благоприятен ден за Скорпионите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. В събота ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви отговорности. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Стрелец

Събота, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. В никакъв случай не допускайте разочарованията от някого или нещо да влияят на намеренията и работата Ви утре. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Козирог

Събота, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Събота е доста успешен за партньорство и за провеждане на делови преговори. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Водолей

Голям процент от Водолеите са подвластни на отлично настроение в събота, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Утрешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Трудно ще се настроите за работа утре. Правилата и нормите ще Ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Риби

Утрешният ден ще блести с особен успех за Рибите. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Събота е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Утре просто е такъв ден.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе