Дневен хороскоп за 7 януари

Овен

Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Днес  не се обаждайте първи на любимите хора. Днес Овните ще действат активно и с подчертано усърдие по деловите си цели и задачи. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Телец

Четвъртък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Телците. В четвъртък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството Ви. Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви ангажименти. Разговорите за пари са трудни. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Близнаци

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Днес просто е такъв ден.

Рак

В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Днешният ден ще е неблагоприятен за активна работа. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Днес е по-добре да не пътувате.

Лъв

Четвъртък ще е доста успешнен ден за представителите на Лъв. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Силни и изпълнени с желание за работа сте, но трудности ще Ви попречат да завършите докрай започнатото. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Утре вечер се посветете на семейството си. Бъдете внимателни в действията си.

Дева

Четвъртък е твърде ползотворен ден и ще радва Девите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Грижете се за спокойствието си. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Съобразявайте се само с обстоятелствата, които може да затруднят работата ви. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Грижете се добре за здравето си. Бъдете дипломатични и тактични.

Везни

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата Ви. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът Ви. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Добре би било да се погрижите за здравето си. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Скорпион

Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Днешният ден ще е успешен за явяване на интервю и постъпване на нова работа. Днешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Стрелец

В четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Бъдете много по-внимателни с колегите си. Утре е по-добре да не пътувате.

Козирог

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Ако имате някакви любовни недоразумения, днесще успеете да ги изясните. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с Вас. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Бъдете концентрирани, защото конкурентите Ви действат доста активно. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Водолей

В четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. Пътувайте, но само ако няма да объркате деловите си плановете и да изостанете с работата си. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Риби

Четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе