Дневен хороскоп за 6 януари

Овен 

Можете да се чувствате мотивирани да стигнете до дъното на даден въпрос през първата половина на деня. Тази тенденция може да бъде малко разрушителна и да откриете, че другите се съпротивляват. С напредването на деня вие сте по-склонни да искате да се отпуснете, да се оставите на потока.

Телец

Луната е във вашия работен и здравен сектор, благоприятно си взаимодейства с Юпитер и Сатурн. Тези влияния насърчават добрите чувства, да бъдете продуктивни, да се грижите за делата си, да въвеждате повече ред в живота си и да се грижите за ресурсите си.

Близнаци

Вие сте особено открити за разговори или анализиране на много лични въпроси, въпреки че можете да бъдете малко отнесени. Време е да изясните целите си в партньорството и връзките или да видите по-ясно собствените си нужди.

Рак

Насочвате повече енергия към личните въпроси. Необходимостта от почивка и възстановяване – тайм-аут за подреждане на нещата – е в центъра на вниманието. В момента обаче много от нещата са под прикритие.

Лъв

Може да преразгледате текущите планове или да ги замените с нови, вместо да вървите на пълни обороти към новите начинания. Това не е моментът, в който се чувствате особено уверени в отстояването на желанията си.

Дева

Страстите са склонни да се повишават през първата част на деня. Може да осъзнаете препятствие по пътя си, което може да бъде много разочароващо. Възможно е да се появи недоволство на другите и са възможни трудности при постигането на споразумение.

Везни

Луната поставя емоционалния фокус върху някои детайли от живота ви – неща, които може да пренебрегнете в друг ден, но които сега придобиват по-голямо значение. Подходящо време е да анализирате и обмисляте.

Скорпион

Луната в последната си четвърт в знака Везни сочи към възможна криза на съзнанието. Старайте се да не преигравате или да не подклаждате ненужен конфликт. Приятните изненади могат да бъдат част от деня ви днес и утре.

Стрелец

Днешните енергии са силни и поддържащи приятелства или сътрудничество. Разговорите могат да бъдат вдъхновяващи и удовлетворяващи. Хубаво време е да се правят планове, които са практични и разумни.

Козирог

Денят е добър за решаване на проблеми с механичен или интелектуален характер. Добре е да анализирате емоционални проблеми, но може би само повърхностно, тъй като денят не благоприятства много разбирането и задълбочаването.

Водолей

Вероятно ще се чувствате насочвани и мотивирани, докато Луната се хармонизира с Юпитер и Сатурн. Този транзит ви помага да видите предимствата на нещата и да приемете всичко тихо и умерено. Вашите очаквания и увереност са реалистични.

Риби

През първата половина на деня е най-добре да не се опитвате да се обяснявате твърде много, тъй като има известна тенденция да усложнявате проблема. С течение на деня сте по-склонни да търсите емоционално освежаване или отстъпление.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе