Инициативата „Дунавският парк през август“ на Община Силистра

„Дунавският парк през август“ е част от инициатива на Община Силистра, под мотото “Сподели усмивка”, която беше подсказана от жителите на града преди три години  – през лятото на 2017.

Една разходка в красивия Дунавски парк е достатъчна, за да покаже колко много са хората, които се наслаждават на местата за отдих под зелените корони на дърветата; колко много са децата, които безгрижно лудуват и играят сред разнообразието от нови детски площадки; техните родители, радващи се на случайна среща с приятелски семейства; колко много са хората по крайречната алея – влюбени, носталгични или просто моментно вглъбени и загледани в синьото богатство на Силистра – река Дунав; колко много са колоездачите по велоалеите, непрекъснато редуващите се приятелски двубои по тенис на маса, футбол, баскетбол. Дунавският парк се е превърнал в своеобразен притегателен център за хората в града, за гостите, за всички нас.

Поради увеличаващия се брой снимки във Фейсбук пространството на фона на обновения Дунавски парк през настоящите летни месеци, с радост Община Силистра ще сподели усмивки, забавни и щастливи моменти, прекарани в Дунавския парк. Изпратете снимка и тя може да донесе радост на още хиляди потребители (според анализ по данни на Фейсбук, на всеки 2-3 минути има потребител, който чете материалите на страницата на Община Силистра).

Ако желаете снимката Ви да бъде публикувана от Дунавския парк през 2020г, прикачете я на Фейсбук страницата на Община Силистра в „Съобщения“, напишете име/имена, придружете я с кратко инфо или история. По този начин ще се включите в инициативата „Дунавският парк през август“.

Тази година се навършват 150 години от създаването на парка.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе