Затварят някои улици заради ремонти в Силистра

Със Заповед на кмета №1203/17. 08. 2020 г. временно се забранява движението на моторни превозни средства, както следва:

  1. Считано от 19.08.2020 г. до 21.08.2020 г. и от 24.08.2020 г. до 27.08.2020 г., в часовете от 08:00 ч. до 19.00 ч., да бъдат затворени за движение на МПС участъците на ул. „Капитан Мамарчев“ и ул. „Дочо Михайлов“, от кръстовището на ул. „Капитан Мамарчев“ с ул. „Патриарх Дамян“ и от кръстовището на ул. „Дочо Михайлов“ с ул. „Гено Чолаков“.
  2. Движението на МПС в посочените дни ще се извършва по обходни еднопосочни маршрути, а именно: по ул. „Патриарх Дамян“ до кръстовището с бул. „Симеон Велики“ /до Банка ДСК/ и по ул. „Гено Чолаков“.
  3. Изпълнителят да организира поставянето на всички необходими пътни знаци, като същият отговаря за безопасността на движението на хора и моторни превозни средства и носи пълната отговорност за евентуални неблагоприятни последици върху здравето и имуществото на гражданите.
  4. Забранява се паркирането на пътни превозни средства в горецитираните участъци, като не се допуска преминаване по горецитираната пътна артерия, не се допуска паркиране и продължителен престой, който да възпрепятства преминаването на строителната техника и/или създава предпоставки за възникване на опасност от пътно-транспортни произшествия в посочените участъци от общинската улична мрежа.

Заповедта не важи за автомобили със специален режим на движение.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе