Образователните игри на открито в Силистра продължават

Община Силистра, Общински съвет по наркотични вещества и Превантивен информационен център по зависимости организират Образователни игри на открито – част от кампания „ МОЕТО ЛЯТО БЕЗ РИСК“.

Образователните игри на открито ще продължат от 17 август (понеделник) до края на месец август през дните понеделник, сряда и петък от 10:00 до 12:00 часа под козирката на Младежки дом – Силистра. Целева група на инициативата са деца и младежи от 5 до 12 клас. За участниците сме подготвили различни по естество занимания от превантивен характер. Прожекции на филми и клипове подходящи за присъстващата възрастова група ( филмът „Пилето“, откъси от „Откраднат живот“, „Денят на Яна“ и др.), тестване със симулационни алкоочила, игри за тренинг на паметта и вниманието на младежите, подреждане на пъзели, арт ателие, рисунки, чрез които децата ще имат възможността да изразят себе си, кръстословица, морски шах и други.

Продължават образователните игри по програмата „Моето лято без риск“

„Нашата цел е да насочим вниманието на децата към безопасни и полезни за здравето дейности, които биха допринесли за изграждане на позитивен модел на поведение и отговорно отношение към самите нас и нашите близки“, споделят от общината.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе