3-ма силистренци от Випуск 2020 се дипломираха в Морско училище, завършиха с отличен успех

353-ма студенти, обучаващи се в гражданските специалности на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“, завършиха успешно и получиха своите дипломи в рамките на три официални церемонии, проведени на 7 и 8 август.

На тях абсолвентите получиха своите дипломи, а на отличените студенти бяха раздадени награди от началника – флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров, от различни институции, фирми и приятели на Морско училище.

Ръководството на Висшето училище в партньорство с Община Силистра награди студентите с най-висок успех от силистренската община. Това са:

  • Нели Пламенова Маринова – първенец на специалността “Експлоатация на флота и пристанищата”;
  • Елвира Веселинова Енчева – “Управление на пристанищата”;
  • Иван Ташков Ташев – “Корабни машини и механизми”.

По повод положения труд и постигнатите високи резултати в учебния процес д-р Юлиян Найденов изпрати поздравителни адреси, приз „Сребърна пара“ и предметни подаръци в знак на уважение. Кметът в писмото си подчерта: “Вашите успехи са достойни за уважение и възхита. Надявам се да продължите със същото старание своето развитие! Пожелавам Ви реализация в професията!“

За поредна година кметът на Община Силистра отправя послания към силистренски студенти, които се дипломират с отличен успех и са гордост не само за родителите си, за ВВМУ “ Н. Вапцаров“, а и за цялото общество.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе