Конкурсът „Мини Мис и Мини Мистър” под патронажа на Кмета на Община Силистра отново събира таланти

И това лято град Силистра ще бъде сцена на единствения лицензиран конкурс „Мини Мис и Мини Мистър „, който се реализира под патронажа на Кмета на Община Силистра – д-р Юлиян Найденов.

На 11 август 2020г. от 18.00 часа на сцената до втория фонтан в Дунавски парк в град Силистра, при лошо време във фоайето на Драматичен театър – Силистра, доказаната откривателка на таланти – актрисата Илиана Балийска, ще събере за пореден път най-чаровните мини госпожици и мини господа от 3 до 12 години.

Шоуто за таланти гостува в Силистра за осма поредна година и се радва на голям интерес от родители и деца. В него могат да участват чаровни, артистични, музикални и танцувални деца от две възрастови групи – от 3 до 6 години и от 7 до 12 години. Номинираните деца ще представят Община Силистра в XXII Национален Телевизионен Конкурс – Талантиада „Мини Мис и Мини Мистър“ България 2020, който ще бъде заснет в Националния Дворец на децата – София на 29 ноември 2020 г.

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА 11 АВГУСТ /ВТОРНИК/ 2020 г. от 18.00 ЧАСА, НА СЦЕНАТА ДО ВТОРИЯ ФОНТАН В ДУНАВСКИ ПАРК, гр. Силистра! ПРИ ЛОШО ВРЕМЕ – ФОАЙЕТО НА ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР – СИЛИСТРА.

ЗАПИСВАНИЯ – НА МЯСТО – 1 ЧАС ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА КОНКУРСА!

Очакват Ви много настроение и изненади!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе