Дневен хороскоп за 2 август

Овен

Това е ден, в който да се доверите на интуицията Ви. Следвайте стъпките на душата си и няма да сгрешите.

Телец

Това е ден, в който ще откриете неща, за които сте си мислили, че отдавна сте забравили. Насладете се на щастието Ви.

Близнаци

Това е ден, в който да покажете, че можете много повече от това, което другите предполагат. Приемете адмирациите достойно.

Рак

Това е ден, в който ще разберете важна истина. Ако искате да запазите това, което имате ще трябва да се съобразите с нея.

Лъв

Днес може би няма да е един от най-спокойните Ви дни, но усилията ще си заслужават. Не си позволявайте и за миг да загубите вяра в способностите си.

Дева

Това е ден, в който да се погрижите за Вашето спокойствие. Каквото и да става около вас бъдете мъдър наблюдател. Нищо повече не Ви е нужно.

Везни

Тази неделя ще Ви даде възможност да осъзнаете силата си. Бъдете уверени, но не прекалено, защото най-лесно се пада от най-високо.

Скорпион

Днес разумът трябва да е водещото нещо за Вас. Вероятността да загубите сериозни предимства заради прибързаност е голяма.

Стрелец

Днес ще имате сериозно предимство пред останалите. Използвайте ситуацията, за да си дадете няколко почивни дни в близко бъдеще.

Козирог

Днес не разкривайте плановете си. Вашите идеи за безценни и някой може да се възползва от тях.

Водолей

Това е ден за победи в личен план. Направете компромиси, за да получите повече, от колкото сте очаквали.

Риби

Днес ще получи дългоочакван подарък. Няма да Ви се вярва, че се случва, но разтворете широко очи, за да се насладите на победата си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе