Автокино под звездите в Силистра на 8 и 9 юли 2020 г.

Автокино под звездите в Силистра на 8 и 9 юли 2020 г.

На 8 и 9 юли 2020 г. в Силистра гостува Автокино с хитови български филми на паркинга на „Оргтехника“.

На 8 юли 2020 г. ще бъде излъчен филмът „Диви и щастливи“. Цена на билети за двама души – 20 лева, а на 9 юли 2020 г. – „Привличане“, цена на билета – 5 лева.

Настаняването на автомобилите и в двата дни е от 20 часа, от 21 ч. – реклама, а от 21. 30 ч. – началото на прожекциите на филмите.

Автокино се осъществява със съдействието на Община Силистра, „Климатикът“ ООД с управител Вилиян Хаджиев, „Белфагор“ ЕООД с управител Младен Георгиев.

Суперуспешните филми „Диви и щастливи“ и „Привличане“ отново са на екран с Автокино в Силистра.

Два от най-успешните български филми вече пътуват до българите с Автокино. Романтичната екшън комедия „Диви и щастливи“ с участието на звездите Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Асен Блатечки, Калин Врачански, Явор Бахаров, Койна Русева и много други, оглави класацията за най-гледани български филми през 2019/20 г. в кината.

„Диви и щастливи“ е първият български филм в последните десетилетия, на който зрителите масово се връщаха да гледат повторно в киносалоните.

За първи път в историята на българското кино, наш филм успя да пробие с официална кино дистрибуция в Канада и в Република Северна Македония и да се задържи седмици на голям екран.

Поради големия успех на „Диви и щастливи“, през средата на март 2020 г. продуцентите организираха турне в 18 града в Европа и САЩ. Предстояха още 10 града в Европа. Заради глобалната пандемия от Covid-19, турнето бе преустановено. Въпреки това продуцентите търсят безопасни начини – кино под звездите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе