Дневен хороскоп за 29 май

© Pixabay.com

Овен

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството Ви. Не прекалявайте с изискванията към колегите си. Днед дайте инициативата на другите.

Телец

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието Ви. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Трябва да свършите започнатата сутринта работа до края на днешния ден. Бъдете внимателни в действията си.

Близнаци

В петък не се претоварвайте. Очаква Ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Петък не е лош ден, а Вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Рак

В петък не се претоварвайте. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието Ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Звездите съветват мъжете от знака да избягват всячески физическите натоварвания и колективната работа. Днес вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Лъв

Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Обърнете внимание на здравето си. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Вълнения, свързани с представяне на изпити, интервю за работа или други изяви. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Дева

В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Въпреки това работата Ви ще е успешна. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Везни

В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Обърнете по-голямо внимание на работата и на колегите си. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието Ви. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Ваш близък ще поиска услуга от Вас, която може и да промени плановете Ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Днесвсичко тръгва по вода.

Скорпион

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Скорпионите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Петък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Скорпионите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Добре би било да се погрижите за здравето си. Не Ви се занимава с обичайната работа и затова Ви се струва изморителна. Намерете начин да се отпуснете.

Стрелец

Петък ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Днешният ден ще също е подходящ за изпълнение на рутинните Ви ангажименти и на ежедневната работа. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Козирог

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Козирозите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Вечерта се посветете на семейството си. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли, определят поведението Ви днес.

Водолей

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото Ви. От неочаквано място може да получите пари. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Риби

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Повечето от Вас днес са в плен на различни настроения, които определят и хода на работата Ви. Имате доста важни ангажименти, затова се постарайте да не позволявате на емоциите да Ви пречат да се справите подобаващо с тях. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе