Община Силистра награди 152 талантливи ученици за постижения в национални и международни конкурси

На 16-ти септември в салона на Община Силистра се състоя церемония по награждаване на децата с изявени дарби, класирани в национални и международни конкурси и състезания до м. юли 2024 г. Наградени бяха учениците, които през изтеклата учебна година се се обучавали в класовете от 4-ти до 12-ти клас включително.

152 индивидуални и 14 колективни участници получиха своите награди за постиженията си в конкурси и състезания в областта на науката, изкуствата и спорта. Зам.-кметът „Хуманитарни дейности“ г-н Стилиян Стойчев, началникът на РУО – Силистра г-жа Габриела Миткова, председателят на Общински съвет – Силистра г-н Димитър Трендафилов и общински съветници връчиха на отличените ученици парична награда и поздравителен адрес.

За настроението на публиката се погрижиха момичетата от Балет „Аксел“ с художествен ръководител г-жа Адриана Мумджиева при Обединен детски комплекс, гр. Силистра.

 

На 16-ти септември в салона на Община Силистра се състоя церемония по награждаване на децата с изявени дарби, класирани…

Posted by Община Силистра on Monday, September 16, 2024

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе