Нови автобуси на градския транспорт в Силистра

Считано от 01.10.2024 г., двете градски основни автобусни линии № 1 – сп. „Автогара Силистра“ – кв. „Триъгълника“ и № 6 – сп. „Центъра“ – Гробищен парк, и междуселищните автобусни линии № 20 – Силистра – с. Проф. Иширково и № 22 – Силистра – с. Ветрен, ще се обслужват от четири нови автобуси, осигурени от превозвача „Т. А. Т.“ ООД, изпълнител на линиите, съгласно сключени договори, влизащи в сила от 01.10.2024 г., след проведена процедура по реда на Закона за обществените поръчки.

Инвестицията за автобусите е на стойност над 500 000 лв. Четирите автобуса са с екологичност на двигателя Евро 6, с пътниковместимост – 17 места за седящи и 14 места за стоящи пътници, и са оборудвани за превоз на лица с увреждания и лица с намалена подвижност.

Кметът на Община Силистра г-н Александър Сабанов отправи благодарности към управителя на дружеството г-н Пламен Николов за значителната инвестиция, която ще подобри качеството на услугата и комфорта на пътуващите.

Нови автобуси на градския транспорт в СилистраСчитано от 01.10.2024 г., двете градски основни автобусни линии № 1 – сп….

Posted by Община Силистра on Thursday, September 12, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе