Два нови автомобила „Шкода Кодиак“ обновяват автопарка сектор „Пътна полиция“ в Силистра (СНИМКИ)

С два нови високопроходими автомобила „Шкода Кодиак“ е обновен автопаркът на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Силистра. Ключовете им получиха ръководителят на сектора главен инспектор Радостин Върбанов и началникът на група „Пътен контрол“ старши инспектор Георги Липков лично от министъра на вътрешните работи Калин Стоянов на кратка церемония, проведена вчера в столицата.

На събитието пътни полицаи от областните дирекции и СДВР получиха ключовете на 90 скоростни автомобила, част от общо 467 моторни превозни средства, закупени по обществена поръчка на МВР със средства от фонд „Безопасност на движението по пътищата“.

Пред присъстващите министър Калин Стоянов подчерта усилията на ведомството да следва заложените си приоритети, един от които е да осигури на служителите си техническите средства за изпълнение на техните преки задължения. „Това е още една малка крачка в битката, която водим с пътния травматизъм. Убеден съм, че с подобни малки, но сигурни крачки, ние ще излезем победители в тази битка“, заяви той.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе