Силистренският театър пусна в продажба билетите за премиерата на комедията „Френска афера“ от Марк Камолети

Снимка: Община Силистра

Силистренският театър пусна в продажба билетите за премиерата на 30 октомври. Вижте подробностите!

ОНЛАЙН БИЛЕТИ ЗА 30 ОКТОМВРИ ТУК – https://entase.to/uLo

ОНЛАЙН БИЛЕТИ ЗА 31 ОКТОМВРИ ТУК – https://entase.to/uLB

Драматично-куклен театър-Силистра пусна официално в продажба билетите за предстоящата премиера на 30 октомври на комедията „Френска афера“ от Марк Камолети, информират от ръководството на културната институция. На следващия ден – 31 октомври ще има втора премиера, като и двете представления са с начало 19.00 часа в салона на силистренския драматично-куклен театър, бивш куклен театър.

Зрителите могат да си купят билети онлайн чрез платформата entase.com или на касата на самия театър. /Горе ви предлагаме линк с директен достъп за онлайн закупуване на билети/.

„Френска афера“ е комедия на ситуациите, изпълнена с много смях, провокиран от ревност, обич, лъжи, интриги, алчност и усещане за самосъхранение с цената на всичко. Поднесена по лек и забавен начин, комедията ни дава отговор на въпроса дали вечната любов е само мит или тя винаги се издига над всичко – катарзис и устои на духа и съкровените чувства. Режисьор е Александър Димов, а участват актьорите Мирослав Петров, Елена Кешишева, Недялко Неделчев, Ирена Чернева и Мира Яворова.

Цена на един билет – 12 лева

Телефони за информация – 0876/00 77 95 и 0876/00 76 79

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе