До 7-ми октомври ще се събират искания за предоставяне на закрила на деца с изявени дарби

От 1-ви октомври 2024 г. до 7-ми октомври 2024 г. ще се събират Искания за предоставяне на закрила на деца с изявени дарби.

Във връзка с чл. 18, ал. 3 от Наредбата за условията и реда за осъществяване на закрила на деца с изявени дарби, чл. 8 от Вътрешните правила за реда и организацията на работа на експертно-консултативната комисия в Община Силистра за 2024 г., създадени по Наредбата за условията и реда за осъществяване на закрилата на деца с изявени дарби и прилагането на Общинската програма на мерките за закрила на децата с изявени дарби, в срок от 1-ви октомври 2024 г. до 7-ми октомври 2024 г. ще се приемат Искания за предоставяне на закрила на деца с изявени дарби, спечелили награди в конкурси и състезания от 1-ви август 2024 г. до 30-ти септември 2024 г. Исканията ще се приемат в отдел „Образование, култура и спорт“, ет. 3, стая 321 в Община Силистра. Към Искането се представя и копие на документ, доказващ класирането на ученика.

Всяко дете има право на еднократно финансово подпомагане за 2024 г. Финансовото подпомагане се отпуска само за мерки, включени в Общинската програма и искания се подават само за мерки от програмата.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе